Avocado-roomkaas broodje

Romig, luchtig, vol en fris van smaak. Deze petits pains met avocado en roomkaas zijn een toppertje voor elk ontbijt, lunch of picknick!

Ingrediënten

  • 1 blikje Petits Pains White
  • 150gram roomkaas/monchou
  • 20gram bieslook (1bakje)
  • 1 avocado
  • Enkele cherrytomaatjes
  • Eitje om te bestrijken

Bereidingswijze

Avocado-roomkaas broodje

Broodjes:

  1. Verwarm de oven voor op 180C
  2. Open de verpakking en haal de zes bollen deeg uit het blikje. Plaats de deeg bollen op een bakplaat met bakpapier.
  3. Kluts een eitje en bestrijk de bollen deeg hier mee.
  4. Snijd met een mes een kruis in het broodje.
  5. Bak in 15min de broodjes goudbruin.

Beleg:

  1. Meng de roomkaas en fijngehakte bieslook bij elkaar. Voeg naar smaak zout en peper toe.
  2. Snijd de avocado en tomaatjes in plakjes
  3. Als de broodjes uit de oven komen, snijd je deze open en beleg je deze met de roomkaas, avocado en tomaat. Eet smakelijk!