Broodje chocolade

Chocola. Dat is eigenlijk overal het antwoord op. Vooral met hagelslag op een heerlijk broodje van Danerolles.

Ingrediënten

  • 1 blik Danerolles Petits Pains White
  • 200 ml slagroom
  • 50gr suiker
  • 35gr cacaopoeder
  • 50gr pure chocolade
  • Melk of ei om te bestrijken
  • Handje hagelslag

Bereidingswijze

Broodje chocolade
  1. Rasp de chocolade
  2. Doe de slagroom, suiker en cacao in een steelpan en breng aan de kook.
  3. Haal van het vuur, voeg de geraspte chocolade toe en meng goed. Zet 2 uur in de koelkast.
  4. Haal uit de koelkast en klop het chocoladecrème-mengsel glad.
  5. Verwarm de oven voor op 180C.
  6. Open het blik en haal de broodjes los.
  7. Bestrijk de broodjes met een beetje melk of losgeklopt ei en vervolgens met hagelslag.
  8. Bak de broodjes in 12-15 minuten goudbruin en laat ze afkoelen.
  9. Snijd ze in tweeën en besmeer ze lekker dik met de chocoladecrème.