Kaas-uienbrood

Peper en zout, Katrien en Donald, yin en yang. Sommige combinaties wèrken gewoon. Kaas en ui passen meer dan prima in dat rijtje. Never change a winning team!

Ingrediënten

  • 1 blik Danerolles Petit Pains White
  • 2 uien
  • 150 gram geraspte kaas
  • Snufje zout
  • Half bakje bieslook
  • 15 gram gesmolten boter

Bereidingswijze

Kaas-uienbrood
  1. Verwarm de oven voor op 180C
  2. Snijd de uien in halve ringen en meng in een kom met de geraspte kaas, het zout en de in kleine stukjes geknipte bieslook. Houd een beetje geraspte kaas en wat bieslook achter.
  3. Open het blik en haal de broodjes los.
  4. Snijd de broodjes doormidden en leg de onderste helften in een ovenschaal.
  5. Leg het uienmengsel op het deeg en leg de bovenste helften erop.
  6. Schenk de gesmolten boter over het brood.
  7. Bestrooi het brood met de achtergehouden geraspte kaas en bieslook.
  8. Bak het brood in ongeveer 15 minuten in de oven goudbruin.