Kaneel-dadel Brood

Het ziet er wellicht prachtig en moeilijk uit, maar dit kaneelbrood met dadels heb je in een mum van tijd gemaakt en is ZO lekker!♥

 

Recept door @amillionmiless

Ingrediënten

  • 2 blikjes Danerolles Petit Pains White
  • 1 appel, fijn gehakt
  • 10 dadels, gepit en fijn gehakt
  • 3 eetlepels (kokosnoot) suiker
  • 1 eetlepel kaneel

Bereidingswijze

Kaneel-dadel Brood
  1. Begin met het voorverwarmen van de oven op 180C.
  2. Open het blikje en snijd elk bolletje deeg in 6 kleinere stukjes.
  3. Meng de fijn gehakte appel, gesneden dadels, (kokosnoot) suiker en kaneel samen in een schaal.
  4. Leg een stukje bak papier in een cakeblik.
  5. Dip de stukjes deeg in het kaneel mengsel en vul de cakeblik met het deeg. Druk het deeg goed aan zodat het deeg samen plakt.
  6. Besprenkel de top van het brood met een beetje suiker en bak gaar in ongeveer 40min. Serveer het kaneelbrood met boter en lekker veel thee:)