Kipcurry Croissantkrans

Kip tandoori? Kip Madras? Verras je tafelgenoten met deze heerlijke kipcurry croissantkrans! Maakt je maaltijd net even iets specialer.

Ingrediënten

  • 1 blikje Croissants Classic
  • 2 kipfilet in stukjes gesneden en gebakken
  • 1el rode curry pasta
  • 100ml yoghurt
  • Cashewnoten
  • Bosje koriander
  • 1 ei om te kloppen

Bereidingswijze

Kipcurry Croissantkrans
  1. Bak de kipfilet gaar en laat deze afkoelen
  2. Voeg de rode curry pasta en yoghurt bij elkaar en mix dit tot een mooi lichtrood mengsel. Voeg vervolgens de kipfilet en cashewnoten toe aan het mengsel. Bewaar wat cashewnoten ter garnering aan het eind
  3. Open de Danerolles verpakking en rol het deeg uit. Snij de croissant plakken door de helft en vorm een ster van het croissantdeeg op een bakplaat met bakpapier. Zorg ervoor dat er middenin een rond gat overblijft
  4. Verdeel het kip curry mengsel over de binnenste rand van de ster en strooi hierover wat gesneden koriander. Bewaar ook wat koriander voor de garnering
  5. Vouw de punten dakpansgewijs naar binnen en bestrijk de kras met een losgeklopt ei.
  6. Bak de krans in 25-30 minuten in een oven op 200 graden
  7. Garneer de krans met de overgebleven cashewnoten en koriander