Ontbijttaart

Ruiken jullie dat? De geur van genieten! Fresh en homemade met Danerolles. Een heerlijke ontbijttaart met een vleugje kaneel voor een vrolijk ontbijt, brunch, lunch, diner .. voor de hele familie!

Ingrediënten

  • 2 blikjes Croissants Extra Large
  • 3 eieren
  • 2 zakjes vanillesuiker
  • 2 theelepels kaneelpoeder
  • 100 ml melk
  • Rood fruit ter decoratie

Bereidingswijze

Ontbijttaart
  1. Verwarm de oven voor op 180-200 graden.
  2. Bekleed een springvorm met bakpapier.
  3. Rol het deel uit, druk de snijdlijnen tegen elkaar aan en snijd negen even grote stroken van het deeg. Herhaal dit ook voor het tweede blikje.
  4. Rol de stroken een voor een losjes op en zet de 18 rolletjes mooi rechtop in de springvorm.
  5. Meng de eieren, 1 zakje vanillesuiker, kaneelpoeder en melk goed met elkaar en schenk het mengsel tussen de deegrolletjes.
  6. Strooi het andere zakje vanillesuiker over het deeg.
  7. Bak de ontbijttaart in 25-30 op 180-200 graden goudbruin.
  8. Heerlijk om te serveren met een goede toef slagroom en vers rood fruit!