Sticky Cinnamon Swirls

Kaneelrolletjes met een zoete icing zijn om je vingers bij af te likken. Krijg je wel sticky fingers van, maar dat is het helemaal waard!

Ingrediënten

  • 1 blikje Cinnamon Swirls
  • 25gr roomboter op kamertemperatuur
  • 100gr poedersuiker
  • 1el eiwit of water

Bereidingswijze

Sticky Cinnamon Swirls
  1. Laat de roomboter op kamertemperatuur komen (tip: warm op in de magnetron of een steelpannetje).
  2. Roer de kaneel uit het zakje door de roomboter heen
  3. Open het blikje en rol het deeg uit
  4. Besmeer de plak deeg met de kaneelboter
  5. Rol de plak deeg weer terug op
  6. Snijd de rol in 6 plakken en leg deze op een bakplaat met bakpapier
  7. Bak in de oven op 180-200C voor ongeveer 15 minuten
  8. Meng voor de icing de poedersuiker en eiwit of water bij elkaar
  9. Laat de kaneelrolletjes even afkoelen en drapeer daarna de icing eroverheen.