Sticky Kaneelbroodjes

Die zoete smaak en heerlijke kaneel lucht die je huis vult. Word jij ook zo blij van kaneelbroodjes? Probeer nu onze versie van de Sticky Cinnamon Buns met croissantdeeg.

Ingrediënten

  • 1 blikje Croissants Classic
  • 50gr roomboter op kamertemperatuur
  • 4el kaneel
  • 4el kristalsuiker
  • 100gr poedersuiker
  • 1el eiwit of water

Bereidingswijze

Sticky Kaneelbroodjes
  1. Laat 50 gram roomboter op kamertemperatuur komen.
  2. Roer 4 eetlepels kaneel door de roomboter heen.
  3. Open het croissantblikje en rol het deeg uit.
  4. Knijp met je vingers de snijdlijntjes aan elkaar.
  5. Besmeer de plak deeg met de kaneelboter.
  6. Bestrooi vervolgens royaal met kristalsuiker.
  7. Rol de plak deeg weer terug op.
  8. Snijd de rol in 6 plakken en leg deze op een bakplaat met bakpapier.
  9. Bak in de oven op 180-200C voor ongeveer 15 minuten.
  10. Meng voor de icing de poedersuiker en eiwit of water bij elkaar.
  11. Laat de kaneelbroodjes na het bakken even afkoelen en drapeer daarna de icing eroverheen. Enjoy!