Wentelteefjes Taart

Ook zo dol op wentelteefjes maar word je gek van dat geklieder? Deze wentelteefjes schuif je zo in de oven!

 

 

Ingrediënten

  • 2 blikjes Danerolles Croissants Classic
  • 6 eieren
  • 2 zakjes vanillesuiker
  • 4 theelepels kaneelpoeder
  • 125ml room
  • Boter om in te vetten
  • 100ml stroop
  • Bakje walnoten

Bereidingswijze

Wentelteefjes Taart
  1. Verwarm de oven voor op 180-200 graden
  2. Vet de springvorm in met boter
  3. Rol het deeg uit, en snij de plakken croissant zowel horizontaal als verticaal door het midden
  4. Vouw de plakjes deeg losjes op en plaats deze in de springvorm
  5. Meng de eieren, de zakjes vanillesuiker, kaneelpoeder, en room goed met elkaar en schenk het mengsel tussen de deegrolletjes
  6. Bak de ontbijttaart in 25-30min op 180-200graden goudbruin
  7. Schenk de siroop over de taart en breek de walnoten en strooi deze over de taart