Zalm tosti

Soms is niets lekkerder dan een tosti. Met onze Petits Pains krijg je van buiten een knapperig korstje en is deze van binnen nog lekker luchtig. Geef je tosti een upgrade met zalm en dille.

Ingrediënten

Voor 3 tosti’s:

  • 1 blikje Petits Pains White
  • 200g gerookte zalm
  • 100g crème fraiche (4 eetlepels)
  • 2 eetlepels gehakte dille
  • Nodig: deegroller & tosti ijzer / grill

Dip:

  • 100g crème fraiche
  • Fijngehakte dille

Bereidingswijze

Zalm tosti
  1. Open het Petits Pains White blikje en haal de stukken deeg eruit.
  2. Rol de stukken deeg plat met een deegroller
  3. Besmeer drie lappen deeg met creme fraiche, en beleg met de gerookte zalm en fijngehakte dille. Leg de andere drie lappen deeg hier op.
  4. Gaar de tosti’s in een tosti ijzer of grill voor 10-15min. Draai de panini’s een kwartslag voor een mooi grilleffect.
  5. Roer wat creme fraiche en fijngehakte dille samen voor een lekkere dip.