Nederlands (nl)
Verberg filters

Danerolles Huisdieren Croissants

Danerolles bestaat 50 jaar en om dit te vieren komen we dit jubileumjaar met een speciale croissant voor huisdieren. Omdat zij nét zo lief onderdeel zijn van het gezin.

Al 50 jaar besteden we veel liefde en aandacht aan onze producten, zodat iedereen deze thuis met liefde kan bakken voor diegene waar ze van houden. Daarom introduceren we: Huisdieren Croissants! Zodat ook onze trouwe viervoeters vanaf nu kunnen genieten van een heerlijk afgebakken croissantje.

Deze limited edition croissants hebben een uniek, zoutloos recept met zalmolie en rundervet en zijn daardoor een echte ‘treat’ voor jouw hond en kat. Met liefde gerold voor iedereen waar je van houdt. Danerolles Huisdieren croissants. Omdat onze huisdieren net zo lief onderdeel zijn van ons gezin.

Let op: beperkte beschikbaarheid.

Gemaakt volgens speciaal recept door Banketbakkerij Herfst uit Gouda.

Meesterbakker Edwin Hoogeveen: ‘Honden en katten kunnen zonder problemen tarweproducten eten, maar je moet voorzichtig zijn met grote hoeveelheden boter en zout. Daarom hebben we speciaal voor onze dierenvriendjes een zoutloos recept ontwikkeld met rundervet en zalmolie. Dat is niet alleen voedzaam, maar ook nog eens heel erg lekker. Ik heb de croissantjes voorgeschoteld aan mijn honden Tosca en Gijs, en die konden er geen genoeg van krijgen!’

Bereidingswijze

Voorverwarmen

Snijd & rol

Deeg op bakpapier en bestrijken met eigeel

Bak goudbruin

Laat de dieren croissant afkoelen

“Woef woef!”
Cooper
“Miauw”
Bella
“Wrrraff!”
Milo
“Prrrrrr!”
Oli
“Waf waf!”
Lola
Wat is de receptuur van de Danerolles Huisdieren Croissants?

Onze Huisdieren Croissants bestaan uit tarwebloem (99,8%), zalmolie (0,08%), ijswater (0,044%), gestold rundervet (0,04%), gist (0,005%), scharrelei (0,001%).

Kan ik de Huisdieren Croissants als maaltijd aan mijn hond of kat geven?

Onze Huisdieren Croissants zijn bedoeld als traktatie en zijn dus geen volwaardige maaltijd. Dit product is geen vervanging van de reguliere maaltijd van je hond of kat.

Hoeveel croissantjes mag mijn huisdier eten?

De Huisdieren Croissants zijn echt bedoeld als traktatie of beloning. Dus zorg ervoor dat je huisdier niet te veel eet. We raden dan ook aan om je huisdier maximaal 1 Huisdieren Croissant per dag te geven.

Kan elk huisdier de croissantjes eten?

De Huisdieren Croissants zijn gemaakt voor honden en katten ouder dan 12 maanden.

Hoe maak ik de Huisdieren Croissants?

De bereidingswijze van onze Huisdieren Croissants is eenvoudig: De oven voorverwarmen op 180 graden, croissantjes rollen, afbakken tot lichtbruin (12-15 min) en vervolgens laten afkoelen voordat je het aan je hond of kat geeft.

Hoe moet ik de Huisdieren Croissants bewaren?

De Huisdieren Croissants moeten gekoeld bewaard worden. In de vriezer blijft het product 1 jaar goed en ontdooid maximaal 3 weken in de koelkast. Na openen is het product gekoeld nog beperkt (maximaal 2 weken) houdbaar, met gebruik van de bijgeleverde deksel. Na ontdooien kun je het product niet opnieuw invriezen.

Hoe lang zijn de Huisdieren Croissants houdbaar?

In de vriezer blijft het product 1 jaar goed en ontdooid max 3 weken in de koelkast. Na openen is het product gekoeld nog beperkt (maximaal 2 weken) houdbaar, met gebruik van de bijgeleverde deksel.

Hoe lang kan ik de afgebakken croissants bewaren?

We raden aan de croissants vers te maken voordat je ze aan je huisdier geeft. Je kunt het deeg met de bijgeleverde vershouddeksel nog enkele dagen in de koelkast bewaren, zodat je de croissants vers kunt afbakken voor je hond of kat. Aangezien er dierlijke ingrediënten in zitten raden we aan de afgebakken croissants maximaal 48 uur gekoeld te bewaren. Zorg dat de Huisdieren Croissant wel goed afgekoeld is, voordat je deze aan je hond of kat geeft.

Waar zijn de Huisdieren Croissants te koop?

Dit product is een éénmalige stunt van Danerolles. Er zijn een paar blikken exclusief te koop bij Heems in Heemstede, maar de meeste kans op een blik maak je via de social winactie van Danerolles. Houd onze social media dus goed in de gaten!

Kunnen mensen de Huisdieren Croissants ook eten?

In principe kan dat, maar houd rekening met een afwijkende smaak vanwege toevoeging van zalmolie en rundervet. De smaak is speciaal ontwikkeld voor dieren. De baasjes van de huisdieren kunnen met onze Croissants Classic en XL hun eigen croissantjes maken.

Mag mijn huisdier de croissants rauw eten?

Geef de Huisdieren Croissants nooit rauw aan je huisdier, want dit product bevat gist.

Kan mijn hond of kat allergisch zijn voor de Huisdieren Croissants?

Er zit tarwe, rund, vis en ei in het product. Als je huisdier hier gevoelig voor is, kun je de croissants beter niet aan je huisdier geven.

Wat maakt de Huisdieren Croissants anders dan gewone croissants?

De samenstelling van de Huisdieren Croissants is speciaal samengesteld voor honden en katten en heeft dus een andere samenstelling dan de gewone Danerolles croissants. De Huisdieren Croissants bevatten een klein percentage rund en vis, om het extra lekker te maken voor je huisdier.

Waarom maken jullie Huisdieren Croissants?

Danerolles wil mensen met elkaar verbinden en écht tijd met elkaar te laten doorbrengen. Wij zijn er om mooie momenten te creëren, samen met het gezin. Daar horen ook onze huisdieren bij. Die willen we met deze éénmalige actie ook eens in het zonnetje zetten. Met onze Huisdieren Croissants kan je huisdier meegenieten van deze momenten samen.