Appel Kaneelbrood
Ook zo gek op de geur van kaneel en versgebakken brood in huis? Met dit appel-kaneelbrood recept maak je heel makkelijk je nieuwe favoriet! Dat is nog eens wat anders dan een vanillecake.
Ingrediënten
- 2 blikjes Petits Pains White
- 2 appels
- 1 eetlepels kaneel
- 3 eetlepels kristalsuiker
- Nodig: klein cakeblik
Bereidingswijze
Appel Kaneelbrood
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Snijd de deegbolletjes elk in zes kleine stukjes.
- Schil de appels en rasp deze fijn.
- Meng de geraspte appel, suiker, kaneel en deegstukjes goed met elkaar.
- Bekleed de cakevorm met bakpapier (zo kan je het brood er makkelijker uit halen).
- Stort nu het deeg/appelmengsel in de cakevorm en druk het geheel goed aan.
- Strooi de overgebleven eetlepel kristalsuiker over het deeg.
- Bak de vorm in 30-35 minuten gaar.
- Geniet ervan met een beetje boter en kopje thee!