Broodpudding met rood fruit

Deze zoete traktatie met rood fruit is zo gemaakt. Toef slagroom erbij en niks meer aan doen. Om te smullen!

Ingrediënten

  • 2 blikjes Petits Pains White
  • 3 eieren
  • 200g roomkaas of monchou
  • 6 zakjes vanille suiker
  • 400g gemengd rood fruit
  • Poedersuiker ter decoratie
  • Toef slagroom ter decoratie
  • Nodig: springvorm of ovenschaal

Bereidingswijze

Broodpudding met rood fruit
  1. Verwarm de oven voor op 170C.
  2. Kluts de eieren, roomkaas en 6 zakjes vanillesuiker goed door elkaar.
  3. Doe 300g van het rode fruit bij het mengsel (bewaar de overige 100g ter decoratie).
  4. Open het blikje Petits Pains White en snijd elke deeg bol in zes kleine stukjes.
  5. Doe de deegbolletjes bij het mengsel en roer door elkaar.
  6. Doe wat bakpapier in een springvorm en giet het mengsel hier in.
  7. Strooi het laatste zakje vanillesuiker over het brood heen.
  8. Bak in de oven voor 40min tot goudbruin.
  9. Versier daarna met poedersuiker, het overige rode fruit en een toef slagroom voor een feestelijke touch!