Rood Broodpudding
Wanneer je wilt uitpakken; deze zoete traktatie van broodpudding met rood fruit is zo gemaakt. Toef slagroom erbij en niks meer aan doen.
Ingrediënten
- 2 blikjes Petits Pains White
- 3 eieren
- 200g roomkaas of monchou
- 6 zakjes vanille suiker
- 400g gemengd rood fruit
- Poedersuiker ter decoratie
- Toef slagroom ter decoratie
- Nodig: springvorm of ovenschaal
Bereidingswijze
Rood Broodpudding
- Verwarm de oven voor op 170C.
- Kluts de eieren, roomkaas en 6 zakjes vanillesuiker goed door elkaar.
- Doe 300g van het rode fruit bij het mengsel (bewaar de overige 100g ter decoratie).
- Open de blikjes Petits Pains White en snijd elke deeg bol in zes kleine stukjes.
- Doe de deegbolletjes bij het mengsel en roer door elkaar.
- Doe wat bakpapier in een springvorm en giet het mengsel hier in.
- Strooi het laatste zakje vanillesuiker over het brood heen.
- Bak in de oven voor 40min tot goudbruin.
- Versier daarna met poedersuiker, het overige rode fruit en een toef slagroom voor een feestelijke touch!