Nederlands (nl)

Brunch pizza’s met asperges

Proef de lente! Deze brunch pizza’s met asperges en kwartelei zijn een ware traktatie om op tafel te zetten tijdens Pasen of gewoon op een zonnige zondag.

 

Recept: Laura’s Bakery

Ingrediënten

– 1 blikje Danerolles Italian Snack⁠⠀
– 4 el tomatensaus⁠⠀
– 16 aspergetips⁠⠀
– 2-3 plakken Parmaham⁠⠀
– 8 kwarteleitjes⁠⠀
– handje Parmezaanse kaas vlokken

Bereidingswijze

Brunch pizza’s met asperges
  1. Oven voorverwarmen op 200 graden (boven- en onderwarmte).
  2. Haal het deeg uit het blikje en rol de 8 stukjes uit tot kleine pizza’s.
  3. Leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat en smeer ze in met wat tomatensaus.
  4. Beleg met aspergetips, een stukje ham en breek er tot slot een eitje boven.⁠⠀
  5. Bak de mini pizza’s in 12-15 minuten.
  6. Strooi er na het bakken nog wat vlokken Parmezaanse kaas overheen.