Nederlands (nl)
Verberg filters

Choco Croiffles met IJs

Deze ijswafels zijn gemaakt van croissant deeg, gevuld met chocoladepasta en versierd met verse aardbeien! Serveer met een bolletje vanille- of slagroomijs. Origineel, zomers en lekker!

 

Recept door Laura’s Bakery

Ingrediënten

🍓 1 blik Croissants Classic ⁠⠀
🍓 3-4 el chocoladepasta ⁠⠀
🍓 6 bolletjes vanille-ijs ⁠⠀
🍓 aardbeien ⁠⠀
🍓 chocolate chips ⁠

Bereidingswijze

Choco Croiffles met IJs
  1. Rol het deeg uit en smeer in met een laagje chocoladepasta. ⁠⠀
  2. Rol het stuk deeg weer op en snijd de rol in 6 plakjes. ⁠⠀
  3. Vet je wafelijzer goed in en bak iedere croiffle in ongeveer 8 minuten gaar en goudbruin (let op: deze tijd kan per wafelijzer verschillen). ⁠
  4. Snijd de aardbeien vast in stukjes en zet de chocolate chips en het ijs klaar. Voor het ijs kun je bijvoorbeeld mijn 3 ingrediënten roomijs gebruiken. ⁠⠀
  5. De wafels komen een beetje zacht uit het wafelijzer, maar zijn al snel lekker knapperig. Serveer ze koud of warm met ijs, aardbeien en stukjes chocolade. ⁠⠀