Choco Croiffles met IJs
Deze ijswafels zijn gemaakt van croissant deeg, gevuld met chocoladepasta en versierd met verse aardbeien! Serveer met een bolletje vanille- of slagroomijs. Origineel, zomers en lekker!
Recept door Laura’s Bakery
Ingrediënten
🍓 1 blik Croissants Classic ⠀
🍓 3-4 el chocoladepasta ⠀
🍓 6 bolletjes vanille-ijs ⠀
🍓 aardbeien ⠀
🍓 chocolate chips
Bereidingswijze
Choco Croiffles met IJs
- Rol het deeg uit en smeer in met een laagje chocoladepasta. ⠀
- Rol het stuk deeg weer op en snijd de rol in 6 plakjes. ⠀
- Vet je wafelijzer goed in en bak iedere croiffle in ongeveer 8 minuten gaar en goudbruin (let op: deze tijd kan per wafelijzer verschillen).
- Snijd de aardbeien vast in stukjes en zet de chocolate chips en het ijs klaar. Voor het ijs kun je bijvoorbeeld mijn 3 ingrediënten roomijs gebruiken. ⠀
- De wafels komen een beetje zacht uit het wafelijzer, maar zijn al snel lekker knapperig. Serveer ze koud of warm met ijs, aardbeien en stukjes chocolade. ⠀