Chocolade Panzerotti
Dit zoete broodje, ookwel Panzerotti genoemd, is het perfecte broodje voor op de ontbijttafel of als dessert. Dit gerecht kan ook niet missen bij het Moederdag ontbijt! Met ons croissantdeeg en de hazelnootpasta van Bonne Maman zet je deze Panzerotti’s binnen 20 minuten op tafel. Dat is zo gepiept, vind je niet?
Recept en foto gemaakt door: @cookingqueensnl
Ingrediënten
- 2 blikjes Danerolles Croissants Classic
- 1 pot Bonne Maman Hazelnootpasta
- 100gr fijne kristalsuiker
- 1l Zonnebloemolie
Benodigdheden:
- Rond kookring/koekvorm
Bereidingswijze
Chocolade Panzerotti
- Haal het verse croissantdeeg uit het blik.
- Duw de snijlijnen in het deeg dicht zodat het een groot geheel wordt.
- Druk uit het deeg wat rondjes en leg deze op een bakpapier.
- Vul de rondjes deeg met wat hazelnootpasta van Bonne Maman.
- Vouw de rondjes dicht en gebruik een vork om de zijkantjes nog iets beter dicht te duwen.
- Verhit de zonnebloemolie in een pan.
- Bak hierin de panzerotti’s en draai regelmatig zodat ze niet aanbranden.
- Haal de panzerotti’s uit de pan en rol ze door een klein beetje suiker
Tip: serveer met wat vers fruit
Eetsmakelijk!