Nederlands (nl)

Croissant wafels met appel en chocoladepasta

Wist je dat je ook wafels kan maken van ons croissantdeeg? Dit worden ook wel Croiffles (croissant wafels) genoemd! Zo heb je binnen een handomdraai een feestelijk ontbijtje of brunch op tafel staan. Top de wafels af met zoet of hartig, waar jij maar zin in hebt! Nu kijk je naar het recept voor zoete croiffles. Ben je meer een liefhebber van hartig? Klik dan hier voor een hartige variant.

Ingrediënten

Voor ongeveer 3 wafels:

Bereidingswijze

Croissant wafels met appel en chocoladepasta
  1. Open het blik Danerolles Croissants Classic volgens de instructie op de verpakking. Vouw per 2 stukken deeg de snijlijnen dicht zodat je in totaal 3 vierkante stukken deeg hebt. (Dit kan afwijken van de grootte van je wafelijzer)
  2. Verwarm het wafelijzer
  3. Leg 1 vierkant stuk deeg tussen het wafelijzer. De wafel is binnen een paar minuten klaar (afhankelijk van de grootte van je wafelijzer).
  4. Snijd de appel in partjes.
  5. Serveer de wafel met wat chocoladepasta, wat appelpartjes en strooi er nog wat kaneel overheen. Verrijk de wafel met extra fruit, zoals blauwe bessen of passievrucht.

Eetsmakelijk!