Nederlands (nl)

Olijf Rozemarijn Focaccia

Als je indruk wilt maken op je gasten, maak dan focaccia met vers brooddeeg (Bread Multi-Seed). Stiekem heel eenvoudig en ideaal als snack voor bij de borrel of met een soepje!

Ingrediënten

  • 1x Danerolles Bread Multi-Seed
  • 2-3 takjes rozemarijn
  • Snufje zeezout
  • 15-20 olijven
  • 1 el olijfolie
  • snufje bloem

Bereidingswijze

Olijf Rozemarijn Focaccia
  1. Verwarm de oven voor op 180-200 graden
  2. Verwijder de wikkel en het folie
  3. Strooi wat bloem op het werkblad
  4. Haal het deeg uit de verpakking en het rol uit tot een platte bodem van 3-4 cm dik, zorg dat alle lucht uit het deeg is
  5. Smeer 1 el olijfolie uit over de bovenkant van het deeg
  6. Druk met je duim enkele inkepingen in het deeg
  7. Duw wat olijven in de inkepingen (zo diep mogelijk)
  8. Ris wat blaadjes rozemarijn van de takjes en strooi deze over de focaccia
  9. Strooi wat zeezout over de focaccia
  10. Bak de focaccia af (15-25 minuten)