Kaneel-dadel Brood
Het ziet er wellicht prachtig en moeilijk uit, maar dit kaneelbrood met dadels heb je in een mum van tijd gemaakt en is ZO lekker!♥
Recept door @amillionmiless
Ingrediënten
- 2 blikjes Danerolles Petit Pains White
- 1 appel, fijn gehakt
- 10 dadels, gepit en fijn gehakt
- 3 eetlepels (kokosnoot) suiker
- 1 eetlepel kaneel
Bereidingswijze
Kaneel-dadel Brood
- Begin met het voorverwarmen van de oven op 180C.
- Open het blikje en snijd elk bolletje deeg in 6 kleinere stukjes.
- Meng de fijn gehakte appel, gesneden dadels, (kokosnoot) suiker en kaneel samen in een schaal.
- Leg een stukje bak papier in een cakeblik.
- Dip de stukjes deeg in het kaneel mengsel en vul de cakeblik met het deeg. Druk het deeg goed aan zodat het deeg samen plakt.
- Besprenkel de top van het brood met een beetje suiker en bak gaar in ongeveer 40min. Serveer het kaneelbrood met boter en lekker veel thee:)