Banoffee Karamel
Er gaat niets boven een Pains au Chocolat. Of toch wel? Deze versie met karamel en banaan is werkelijk hemels. Pains au Chocolat a la Banoffee Karamel, it doesn’t get any better!
Ingrediënten
- 1 blikje Pains au Chocolat
- Karamelpasta (alternatief: chocoladepasta)
- 2 bananen
- Eitje om te bestrijken
Bereidingswijze
Banoffee Karamel
- Verwarm de oven voor op 180C
- Open het blikje en rol het deeg voor je uit. Snijd de lapjes deeg los van elkaar.
- Leg de lapjes deeg horizontaal voor je neer.
- Besmeer de lapjes deeg in met de karamelsaus. Een eventueel alternatief is chocoladepasta.
- Snijd de banaan in hele dunne plakken en leg deze neer op het deeg.
- Haal de chocoladestaafjes uit het plastic en plaats twee chocolade staafjes verticaal op het deeg. Rol het deeg op van buiten naar binnen aan beide kanten tot het midden. Herhaal dit met alle 8 stukjes deeg.
- Draai de Pains au Chocolat om zodat de rolletjes onder liggen. Je hebt nu een echte Pains au Chocolat met banaan en karamel!
- Kluts een eitje en bestrijk het deeg hiermee in voor een mooie glans.
- Bak de Pains au Chocolat af in ongeveer 15minuutjes.
- Druip wat karamelsaus over de Pains au Chocolat voor je echte Banoffee Karamel!