Pizza plukbrood

Met de Italian Snack van Danerolles maak je in een handomdraai overheerlijk plukbrood met gehaktballen, de ideale snack voor tijdens de borrel! Geef je eigen twist met geraspte kaas en een dipsausje.

Ingrediënten

-1 blikje Italian Snack

-Gegaarde/kant & klare gehaktballen (8 stuks)

-Geraspte kaas (of mozzarella)

-Oregano en basilicum

-Tomatensaus

Bereidingswijze

Pizza plukbrood
  1. Verwarm de oven voor op 180-200 graden
  2. Vorm het midden van de deegbollen tot een vlakke bodem en draai hier een gehaktbal in
  3. Leg de bodems in een cirkel naast elkaar en kneed de aangrenzende randen aan elkaar
  4. Bestrooi geraspte kaas rond de gehaktbal (mozzarella stukjes kunnen ook)
  5. Garneer met oregano
  6. Bak af in 12-15 minuten
  7. Plaats in het midden een kommetje met opgewarmde tomatensaus en een basilicum blaadje