Wentelteefjes Taart
Ook zo dol op wentelteefjes maar word je gek van dat geklieder? Deze wentelteefjes schuif je zo in de oven!
Ingrediënten
- 2 blikjes Danerolles Croissants Classic
- 6 eieren
- 2 zakjes vanillesuiker
- 4 theelepels kaneelpoeder
- 125ml room
- Boter om in te vetten
- 100ml stroop
- Bakje walnoten
Bereidingswijze
Wentelteefjes Taart
- Verwarm de oven voor op 180-200 graden
- Vet de springvorm in met boter
- Rol het deeg uit, en snij de plakken croissant zowel horizontaal als verticaal door het midden
- Vouw de plakjes deeg losjes op en plaats deze in de springvorm
- Meng de eieren, de zakjes vanillesuiker, kaneelpoeder, en room goed met elkaar en schenk het mengsel tussen de deegrolletjes
- Bak de ontbijttaart in 25-30min op 180-200graden goudbruin
- Schenk de siroop over de taart en breek de walnoten en strooi deze over de taart