Zoete Broodjes
Niets is lekkerder dan een vers broodje uit eigen oven. Met heerlijke noten, rozijnen en kwark krijg je dat fijne weekend gevoel. Voor de echte zoete kauw!
Ingrediënten
- 1 blikje Petits Pains White
- Handje noten
- Handje rozijnen of cranberries
- 6 eetlepels jam
- 6 eetlepels kwark
- Eitje om mee te bestrijken
- 4 eetlepels kristalsuiker
Bereidingswijze
Zoete Broodjes
- Hak de noten grof fijn en mix deze samen met de rozijnen.
- Open de verpakking. Pak een bolletje deeg in je hand en vouw een deel van het mengsel in het bolletje. Vouw goed dicht en leg op een bakplaat met bakpapier. Duw ook een beetje van het mengsel op het bolletje. Herhaal dit voor alle 6 de bolletjes.
- Kluts een eitje en bestrijk de bolletjes deeg hiermee zodat ze mooi gaan glimmen. Strooi de suiker over de bolletjes heen.
- Bak af tot wanneer goudbruin in 15-20minuten.
- Serveer elk bolletje met een goede klodder jam en kwark. Mmmm.