Advocaat Breekbrood

Wil je iets speciaals op tafel zetten? Advocaat hoeft niet alleen voor oma’s te zijn. Dit is namelijk een overheerlijk recept waar iedereen van smult. Ideaal voor een high tea, vriendinnendag of gezellige middag met de familie!

Ingrediënten

  • 2 blikjes Petit Pains White
  • 200ml advocaat
  • 25gr suiker
  • Boter om bakvorm in te vetten

Bereidingswijze

Advocaat Breekbrood
  1. Verwarm de oven voor op 180C.
  2. Open het blikje met het deeg en haal de broodjes los van elkaar.
  3. Vet een ovalen bakvorm in en bekleed met drie stroken bakpapier.
  4. Leg de deeg bolletjes in de vorm.
  5. Druk met twee theelepels in ieder broodje een holte en vul dit met een eetlepel advocaat. 6. Bak het breekbrood in ongeveer 15 minuten goudbruin.
  6. Bestrooi vlak voor serveren met de suiker.