Nederlands (nl)
Verberg filters

For those lovely little Moments

Visie

Onze samenleving heeft dringend behoefte aan echte verbindingen. Wij streven ernaar de tijd die we op mobiele apparaten doorbrengen te vervangen door tijd die we doorbrengen met familie en vrienden. Om échte gesprekken op gang te brengen in plaats van online discussies. Wij geloven dat we deze wereld een beetje beter kunnen maken door mensen rond een tafel samen te brengen en hen uit te nodigen om samen te creëren, koken, bakken en eten.

Samen de allerliefste wensen voor ernstig zieke kinderen vervullen

Net als bij Danerolles, draait het bij Make-A-Wish om ouders en kinderen samen te brengen en even te ontsnappen aan die dagelijkse realiteit door hen een fijn momentje met elkaar te bezorgen, iets wat met een ernstig ziek kind niet altijd zo vanzelfsprekend is.

Make-A-Wish zorgt ervoor dat deze ouders en hun kind(eren) door middel van een Wish Journey speciale momenten samen kunnen beleven. Gezien Danerolles er voor alle kinderen en ouders wil zijn, hebben wij ervoor gekozen hier structureel aan bij te dragen. Iedereen een fijn moment samen. Dat is waar we voor staan.  Houd onze website en social kanalen in de gaten om op de hoogte te blijven van de allerliefste wensen die wij met Make-A-Wish mogen realiseren.

De allerliefste wens van Willemijn: Racen als Max Verstappen 

Als die gezellige babbelaar Willemijn van 13 dagdroomde, zag ze zichzelf in de meest blitse auto’s door het leven scheuren. Net als haar grote idool Max Verstappen. En als ze mocht kiezen? Ze zou iedere dag in een Ferrari Enzo stappen.

Maar voor Wilemijn was dat niet zo gemakkelijk. Oogtumor. Het zette haar leven volledig op de kop en epilepsie maakte het nog minder fijn. Iedere dag: medicatie. Ineens was ze ziek, het middelpunt van zorg. Willemijn kon er soms best in zichzelf gekeerd van raken. Hoog tijd dat er wat opwinding kwam in haar leven. Tijd voor de Wish Journey van Make-A-Wish: verheugen, beleven, nagenieten.

In augustus ontving Willemijn een verjaardagskaart van haar wensvervuller en werd het cool. Ze mocht een supersnelle auto ontwerpen en die met textielverf op een t-shirt schilderen. Een dikke maand later stond een grote witte limousine klaar met groot daarop haar naam, de eerste waanzinnige auto in een lange rij die op haar stond te wachten. Willemijn stoof in een rode Ferrari naar de Max Verstappen shop in Swalmen om iets moois uit te kiezen: een lekker warm vest. De echte kick beleefde ze in Zandvoort; op het circuit waar idool Max al twee jaar de koning is, snelde nu de Ferrari met Willemijn aan boord. De medaille die ze als beloning kreeg, zal ze een leven lang koesteren.

Op naar Utrecht in een heuse Lamborghini. Daar kreeg ze bij F1 Racing Centre uitleg hoe je in een simulator kunt racen. En hup, in een prachtige Bentley naar Brabant waar een glinsterende Porsche haar opwachtte voor de laatste etappe, die naar lievelingsrestaurant. Was er ooit iemand geweest die op één dag in zoveel gave auto’s reed?

Onze producten

Wist je dat:

  • Ons deeg wordt gemaakt in Frankrijk?
  • Je Danerolles blikjes altijd in de koelkast moet bewaren? Het deeg kan door temperaturen hoger dan 7 graden Celsius uit gaan zetten en daardoor ploft het blik open!
  • Danerolles 6 producten op de Nederlandse markt verkoopt? Een overzicht van het hele productportfolio vind je hier
  • Je met Danerolles eindeloos kunt variëren? Op deze site vind je meer dan 100 recepten, je vindt ze hier!
  • De palmolie in onze producten duurzaam geteeld wordt? Danerolles is aangesloten bij het RSPO (the Roundtable of Sustainable Palmoil)

Het merk Danerolles

Wist je dat:

  • Danerolles al sinds 1974 bestaat? Een reclame uit de beginperiode vind je hier
  • Danerolles een merk was van Danone, maar sinds 2012 helemaal onafhankelijk is?
  • Danerolles inmiddels al in meer dan 6 landen verkocht wordt?