Nederlands (nl)

For those lovely little Moments

Visie

Onze samenleving heeft dringend behoefte aan echte verbindingen. Wij streven ernaar de tijd die we op mobiele apparaten doorbrengen te vervangen door tijd die we doorbrengen met familie en vrienden. Om échte gesprekken op gang te brengen in plaats van online discussies. Wij geloven dat we deze wereld een beetje beter kunnen maken door mensen rond een tafel samen te brengen en hen uit te nodigen om samen te creëren, koken, bakken en eten.

Samen de allerliefste wensen voor ernstig zieke kinderen vervullen

Net als bij Danerolles, draait het bij Make-A-Wish om ouders en kinderen samen te brengen en even te ontsnappen aan die dagelijkse realiteit door hen een fijn momentje met elkaar te bezorgen, iets wat met een ernstig ziek kind niet altijd zo vanzelfsprekend is.

Make-A-Wish zorgt ervoor dat deze ouders en hun kind(eren) door middel van een Wish Journey speciale momenten samen kunnen beleven. Gezien Danerolles er voor alle kinderen en ouders wil zijn, hebben wij ervoor gekozen hier structureel aan bij te dragen. Iedereen een fijn moment samen. Dat is waar we voor staan.  Houd onze website en social kanalen in de gaten om op de hoogte te blijven van de allerliefste wensen die wij met Make-A-Wish mogen realiseren.

De allerliefste wens van Mitch: net zoals opa en papa een echte ‘bouwman’ worden

“Ik wil een ‘bouwman’ zijn”
Dé bijzondere wensvervulling van Mitch, de volgende stap in zijn Wish Journey.

Ondanks dat Mitch (4) het zwaar heeft door zijn behandelingen tegen leukemie blijft hij een vrolijk mannetje. Thuis schroeft en hamert hij erop los, want hij is gek op alles wat met bouwen te maken heeft. Hij weet dat zo zeker omdat zijn papa en opa ook bouwmannen zijn. Samen met opa gaat hij soms op ‘bouw-uitje’, dat is echt te gek. Zijn grote wens gaat iedere week een stukje in vervulling: ‘bouwman’ zijn. In deze wensvervulling mag hij Aannemingsbedrijf van Zoest helpen bij het bouwen van een prachtig huis in Boskoop. De Wish Journey start met een opdracht waarbij Mitch met opa een werkbank mag maken bij opa’s bouwbedrijf. Omdat Mitch van zijn arts nog niet op de bouwplaats mocht komen, kreeg hij regelmatig vlogs van timmerlieden van Van Zoest, met de hoogtepunten van de bouw. Mitch kon er geen genoeg van krijgen. In oktober 2021 mocht Mitch dan eindelijk de bouwplaats op. Hij kreeg stoere werkkleding van Van Zoest. Bij ieder hoogtepunt mocht Mitch helpen; de eerste paal slaan, betonstorten, hoogste punt, eerste steen, wind en waterdicht en wanneer het huis klaar is. Mitch genoot van ieder moment op de bouwplaats. Aan het eind van zijn Wish Journey staat er dus een prachtig huis en kan Mitch zeggen dat hij een echte ‘bouwman’ is. Zijn droom is uitgekomen.

Onze producten

Wist je dat:

  • Ons deeg wordt gemaakt in Frankrijk?
  • Je Danerolles blikjes altijd in de koelkast moet bewaren? Het deeg kan door temperaturen hoger dan 7 graden Celsius uit gaan zetten en daardoor ploft het blik open!
  • Danerolles 6 producten op de Nederlandse markt verkoopt? Een overzicht van het hele productportfolio vind je hier
  • Je met Danerolles eindeloos kunt variëren? Op deze site vind je meer dan 100 recepten, je vindt ze hier!
  • De palmolie in onze producten duurzaam geteeld wordt? Danerolles is aangesloten bij het RSPO (the Roundtable of Sustainable Palmoil)

Het merk Danerolles

Wist je dat:

  • Danerolles al sinds 1974 bestaat? Een reclame uit de beginperiode vind je hier
  • Danerolles een merk was van Danone, maar sinds 2012 helemaal onafhankelijk is?
  • Danerolles inmiddels al in meer dan 6 landen verkocht wordt?