Nederlands (nl)
Verberg filters

For those lovely little Moments

Visie

Onze samenleving heeft dringend behoefte aan echte verbindingen. Wij streven ernaar de tijd die we op mobiele apparaten doorbrengen te vervangen door tijd die we doorbrengen met familie en vrienden. Om échte gesprekken op gang te brengen in plaats van online discussies. Wij geloven dat we deze wereld een beetje beter kunnen maken door mensen rond een tafel samen te brengen en hen uit te nodigen om samen te creëren, koken, bakken en eten.

Samen de allerliefste wensen voor ernstig zieke kinderen vervullen

Net als bij Danerolles, draait het bij Make-A-Wish om ouders en kinderen samen te brengen en even te ontsnappen aan die dagelijkse realiteit door hen een fijn momentje met elkaar te bezorgen, iets wat met een ernstig ziek kind niet altijd zo vanzelfsprekend is.

Make-A-Wish zorgt ervoor dat deze ouders en hun kind(eren) door middel van een Wish Journey speciale momenten samen kunnen beleven. Gezien Danerolles er voor alle kinderen en ouders wil zijn, hebben wij ervoor gekozen hier structureel aan bij te dragen. Iedereen een fijn moment samen. Dat is waar we voor staan.  Houd onze website en social kanalen in de gaten om op de hoogte te blijven van de allerliefste wensen die wij met Make-A-Wish mogen realiseren.

De liefste wens van Mae (8): Knutselen met knutselkoningin Jill

 

Knutselen en tekenen. Dat vindt Mae het allerleukst om te doen, het liefst de hele dag door. Maar er is meer. Want haar slaapkamer hangt bomvol paardenposters. Mae blijkt ook groot paardenfan. Het liefst had ze al heel lang willen paardrijden, maar door een agressieve bottumor moest ze dat uitstellen. Vlak na de diagnose vond Mae een grote, witte enveloppe van Make-A-Wish op haar ziekenhuiskamer. Ze mocht nadenken over haar allerliefste wens. Tussen de zware behandelingen door visualiseerde zij haar droom. Het werd knutselen met TV-knutselkoningin Jill en paardrijden in het bos met beste vriendin Jasmijn. Zij was er zó voor haar. Vlak na Mae’s laatste chemokuur werden de vriendinnen opgehaald met limousine. Ook de rest van het gezin mocht instappen. Even een rondje om de school, daarna koffie en taart en snel door naar Jill. Na het ontwerpen van een eigen t-shirt, reed de limo door naar de manege. Daar stond Mae’s lievelingspaard al klaar voor een bosrit. Het werd een dag om nooit te vergeten. Gelukkig zijn alle mooie momenten gebundeld in een fotoboek. Daardoor kan iedereen nog vaak even nagenieten. Er staat nu nog maar één ding op Mae’s verlanglijst: een eigen paard. Dan kan ze misschien nog vaker zo’n bosrit maken…

Onze producten

Wist je dat:

  • Ons deeg wordt gemaakt in Frankrijk?
  • Je Danerolles blikjes altijd in de koelkast moet bewaren? Het deeg kan door temperaturen hoger dan 7 graden Celsius uit gaan zetten en daardoor ploft het blik open!
  • Danerolles 6 producten op de Nederlandse markt verkoopt? Een overzicht van het hele productportfolio vind je hier
  • Je met Danerolles eindeloos kunt variëren? Op deze site vind je meer dan 100 recepten, je vindt ze hier!
  • De palmolie in onze producten duurzaam geteeld wordt? Danerolles is aangesloten bij het RSPO (the Roundtable of Sustainable Palmoil)

Het merk Danerolles

Wist je dat:

  • Danerolles al sinds 1974 bestaat? Een reclame uit de beginperiode vind je hier
  • Danerolles een merk was van Danone, maar sinds 2012 helemaal onafhankelijk is?
  • Danerolles inmiddels al in meer dan 6 landen verkocht wordt?