Nederlands (nl)
Verberg filters

For those lovely little Moments

Visie

Onze samenleving heeft dringend behoefte aan echte verbindingen. Wij streven ernaar de tijd die we op mobiele apparaten doorbrengen te vervangen door tijd die we doorbrengen met familie en vrienden. Om échte gesprekken op gang te brengen in plaats van online discussies. Wij geloven dat we deze wereld een beetje beter kunnen maken door mensen rond een tafel samen te brengen en hen uit te nodigen om samen te creëren, koken, bakken en eten.

Samen de allerliefste wensen voor ernstig zieke kinderen vervullen

Net als bij Danerolles, draait het bij Make-A-Wish om ouders en kinderen samen te brengen en even te ontsnappen aan die dagelijkse realiteit door hen een fijn momentje met elkaar te bezorgen, iets wat met een ernstig ziek kind niet altijd zo vanzelfsprekend is.

Make-A-Wish zorgt ervoor dat deze ouders en hun kind(eren) door middel van een Wish Journey speciale momenten samen kunnen beleven. Gezien Danerolles er voor alle kinderen en ouders wil zijn, hebben wij ervoor gekozen hier structureel aan bij te dragen. Iedereen een fijn moment samen. Dat is waar we voor staan.  Houd onze website en social kanalen in de gaten om op de hoogte te blijven van de allerliefste wensen die wij met Make-A-Wish mogen realiseren.

De allerliefste wens van Stenn: het voeren van de grote dieren

Stenn (5) is een vrolijke, lieve jongen, super sociaal. Maar Stenn werd ook heel ziek. Leukemie. Gelukkig gaat het steeds beter en lopen de behandelingen inmiddels op hun eind, maar toch, er waren de nodige spannende momenten in het ziekenhuis en daar was Stenn toch een beetje angstig van geworden.

Daarom werd het hoog tijd voor iets positiefs, een beetje magie in het leven van de vijfjarige. Iets om op te verheugen, iets om intens te beleven en nog lang over na te praten. Iets waardoor Stenn de blik weer op de toekomst kon krijgen. Tijd voor de wensvervulling van Make-A-Wish!

Wat de wenshalers van Make-A-Wish al snel doorhadden: die Stenn hield zielsveel van dieren en die konden hem niet wild, gevaarlijk en groot genoeg zijn. Als hij die toch eens mocht voeren, dat zou wel echt te gek zijn. Oktober 2022 was het zover, de wensvervulling van Stenn vol lekkere, stoere en leuke dingen zou een vet feest worden. Daar liep hij met papa, mama en grote broer Finn door Zooparc Overloon tussen de giraffes, stokstaartjes, tijgers en… leeuwen. En die hadden best honger. Grote lappen vlees graag. Gelukkig was broer Finn erbij, die Stenn altijd helpt om over de drempel van iets spannends te stappen. De leeuwen gromden en bromden van genoegen, toen de broers het eten aan hen uitserveerden.

En daarna? Kreeg Stenn zelf toch ook wel trek. Dat kwam even mooi uit. Bij Chico’s Pizzeria –hup schort om, keuken in- mocht hij als een volleerd pizzabakker de tomatensaus en al het andere lekkers over zijn eigen pizzabodem smeren en hatsekidee, de oven in. Bakken maar en smullen, in de ogen van Stenn dansten talloze lichtjes. Wat een magische wens, hij zou er eindeloos lang over praten.

Onze producten

Wist je dat:

  • Ons deeg wordt gemaakt in Frankrijk?
  • Je Danerolles blikjes altijd in de koelkast moet bewaren? Het deeg kan door temperaturen hoger dan 7 graden Celsius uit gaan zetten en daardoor ploft het blik open!
  • Danerolles 6 producten op de Nederlandse markt verkoopt? Een overzicht van het hele productportfolio vind je hier
  • Je met Danerolles eindeloos kunt variëren? Op deze site vind je meer dan 100 recepten, je vindt ze hier!
  • De palmolie in onze producten duurzaam geteeld wordt? Danerolles is aangesloten bij het RSPO (the Roundtable of Sustainable Palmoil)

Het merk Danerolles

Wist je dat:

  • Danerolles al sinds 1974 bestaat? Een reclame uit de beginperiode vind je hier
  • Danerolles een merk was van Danone, maar sinds 2012 helemaal onafhankelijk is?
  • Danerolles inmiddels al in meer dan 6 landen verkocht wordt?