Nederlands (nl)

For those lovely little Moments

Visie

Wij geloven dat we deze wereld een beetje beter kunnen maken door mensen samen te brengen. Vooral in de huidige wereld die vaak gehaast is en waar mensen steeds meer tijd op hun mobiele telefoon doorbrengen, lijkt het een uitzondering om met elkaar te genieten van lekker eten thuis aan de keukentafel. Danerolles nodigt mensen uit om in het weekend even stil te staan en te ontspannen, gewoon met elkaar te zijn en de rest even te vergeten. Danerolles faciliteert dit soort fijne kleine momenten door verse deegproducten van hoge kwaliteit te bieden om zelf te bakken, want juist die eigen draai eraan maakt het net even anders dan anders.

Samen de allerliefste wensen voor ernstig zieke kinderen vervullen

Net als bij Danerolles, draait het bij Make-A-Wish om ouders en kinderen samen te brengen en even te ontsnappen aan die dagelijkse realiteit door hen een fijn momentje met elkaar te bezorgen, iets wat met een ernstig ziek kind niet altijd zo vanzelfsprekend is.

Make-A-Wish zorgt ervoor dat deze ouders en hun kind(eren) door middel van een Wish Journey speciale momenten samen kunnen beleven. Gezien Danerolles er voor alle kinderen en ouders wil zijn, hebben wij ervoor gekozen hier structureel aan bij te dragen. Iedereen een fijn moment samen. Dat is waar we voor staan.  Houd onze website en social kanalen in de gaten om op de hoogte te blijven van de allerliefste wensen die wij met Make-A-Wish mogen realiseren.

De allerliefste de wens van Marleen: droogvallen op een Waddenplaat en overnachten op zee

“Een onvergetelijke ervaring”
Dé bijzondere wensvervulling van Marleen, het slotstuk van haar Wish Journey.

De wens van de 17 jarige Marleen ging eindelijk in vervulling: met vriendinnen zeilen, droogvallen op een Waddenplaat en overnachten op zee! Aan het eind van de middag ging Marleen met haar ouders, zussen Nienke en Willemijn en vriendinnen Nienke, Maureen, Mette, Willemijn, Femke en Loeka aan boord van de Willem Jacob, waar al snel de zeilen werden gehesen door de meiden. Marleen en haar wensgezelschap vielen droog op een Waddenplaat, maakten een kampvuur (met smores!) en keken naar de magische ondergaande zon en een sprankelende sterrenhemel. Na een erg korte nacht op het schip stond iedereen ’s ochtends al heel vroeg aan dek de zonsopgang te bekijken. De Willem Jacob viel daarna weer droog en er werd gewandeld en langs het schip gezwommen. Ze genoten ook samen van een prachtige zeiltocht langs zeehonden en de eilanden. Met deze wensvervulling ging zij weer even terug naar de onbezorgde tijd voordat ze ziek werd. Ook was Marleen heel blij dat ze op deze manier haar vriendinnen kon bedanken voor alle steun die ze haar gaven tijdens het ziekzijn en het gaf haar kracht en energie voor de nieuwe behandelingen. Het is een herinnering voor het leven. Wat een mooie wensvervulling!

Onze producten

Wist je dat:

  • Ons deeg wordt gemaakt in Frankrijk?
  • Je Danerolles blikjes altijd in de koelkast moet bewaren? Het deeg kan door temperaturen hoger dan 7 graden Celsius uit gaan zetten en daardoor ploft het blik open!
  • Danerolles 7 producten op de Nederlandse markt verkoopt? Een overzicht van het hele productportfolio vind je hier
  • Je met Danerolles eindeloos kunt variëren? Op deze site vind je meer dan 50 recepten, je vindt ze hier!
  • De palmolie in onze producten duurzaam geteeld wordt? Danerolles is aangesloten bij het RSPO (the Roundtable of Sustainable Palmoil)

Het merk Danerolles

Wist je dat:

  • Danerolles al sinds 1974 bestaat? Een reclame uit de beginperiode vind je hier
  • Danerolles een merk was van Danone, maar sinds 2012 helemaal onafhankelijk is?
  • Danerolles inmiddels al in meer dan 6 landen verkocht wordt?