Nederlands (nl)

For those lovely little Moments

Visie

Wij geloven dat we deze wereld een beetje beter kunnen maken door mensen samen te brengen. Vooral in de huidige wereld die vaak gehaast is en waar mensen steeds meer tijd op hun mobiele telefoon doorbrengen, lijkt het een uitzondering om met elkaar te genieten van lekker eten thuis aan de keukentafel. Danerolles nodigt mensen uit om in het weekend even stil te staan en te ontspannen, gewoon met elkaar te zijn en de rest even te vergeten. Danerolles faciliteert dit soort fijne kleine momenten door verse deegproducten van hoge kwaliteit te bieden om zelf te bakken, want juist die eigen draai eraan maakt het net even anders dan anders.

Samen de allerliefste wensen voor ernstig zieke kinderen vervullen

Net als bij Danerolles, draait het bij Make-A-Wish om ouders en kinderen samen te brengen en even te ontsnappen aan die dagelijkse realiteit door hen een fijn momentje met elkaar te bezorgen, iets wat met een ernstig ziek kind niet altijd zo vanzelfsprekend is.

Make-A-Wish zorgt ervoor dat deze ouders en hun kind(eren) door middel van een Wish Journey speciale momenten samen kunnen beleven. Gezien Danerolles er voor alle kinderen en ouders wil zijn, hebben wij ervoor gekozen hier structureel aan bij te dragen. Iedereen een fijn moment samen. Dat is waar we voor staan.  Houd onze website en social kanalen in de gaten om op de hoogte te blijven van de allerliefste wensen die wij met Make-A-Wish mogen realiseren.

De allerliefste wens van Norah: trouwen met haar papa 

“Het was nog mooier dan gedacht!”

Op 12 oktober was dé grote dag van het huwelijk van Norah, het slotstuk van een mooie Wish Journey.

 

De maanden van voorbereiding waren al een feest op zich. Norah maakte een mooie tekening van haar trouwjurk, stelde een playlist samen voor de dag, had een online intakegesprek met de bijzondere trouwambtenaar, én zocht haar bruidsjurk uit in het bijzijn van haar tante en moeder.

 

 

Op de grote dag ziet ze er dan ook uit als een echte bruid, met haar mooie vlecht, krullen en een diadeem.

Een roze limousine brengt het gezin naar het prachtig versierde Slot Zeist. De getuigen leggen, naar oud Keltisch gebruik, elk een lint over de handen van het bruidspaar. Mama Daniëlla strikt als laatste de linten.

Dan volgt een feestmaal met frietjes en limo aan een koninklijk gedekte tafel, een fotosessie waarbij Norah en papa zeven ‘geluksduiven’ loslaten, een ritje in de sprookjeskoets en ook de bruidstaart en kinderchampagne ontbreken natuurlijk niet. Als klapper op de vuurpijl was daar nog de Disney prinsessenwals, vooraf ingestudeerd door Norah en papa.

 

Volgens Norah ‘was het nog mooier dan gedacht!’

Onze producten

Wist je dat:

  • Ons deeg wordt gemaakt in Frankrijk?
  • Je Danerolles blikjes altijd in de koelkast moet bewaren? Het deeg kan door temperaturen hoger dan 7 graden Celsius uit gaan zetten en daardoor ploft het blik open!
  • Danerolles 7 producten op de Nederlandse markt verkoopt? Een overzicht van het hele productportfolio vind je hier
  • Je met Danerolles eindeloos kunt variëren? Op deze site vind je meer dan 50 recepten, je vindt ze hier!
  • De palmolie in onze producten duurzaam geteeld wordt? Danerolles is aangesloten bij het RSPO (the Roundtable of Sustainable Palmoil)

Het merk Danerolles

Wist je dat:

  • Danerolles al sinds 1974 bestaat? Een reclame uit de beginperiode vind je hier
  • Danerolles een merk was van Danone, maar sinds 2012 helemaal onafhankelijk is?
  • Danerolles inmiddels al in meer dan 6 landen verkocht wordt?