Avocado-roomkaas broodje
Romig, luchtig, vol en fris van smaak. Deze petits pains met avocado en roomkaas zijn een toppertje voor elk ontbijt, lunch of picknick!
Ingrediënten
- 1 blikje Petits Pains White
- 150gram roomkaas/monchou
- 20gram bieslook (1bakje)
- 1 avocado
- Enkele cherrytomaatjes
- Eitje om te bestrijken
Bereidingswijze
Avocado-roomkaas broodje
Broodjes:
- Verwarm de oven voor op 180C
- Open de verpakking en haal de zes bollen deeg uit het blikje. Plaats de deeg bollen op een bakplaat met bakpapier.
- Kluts een eitje en bestrijk de bollen deeg hier mee.
- Snijd met een mes een kruis in het broodje.
- Bak in 15min de broodjes goudbruin.
Beleg:
- Meng de roomkaas en fijngehakte bieslook bij elkaar. Voeg naar smaak zout en peper toe.
- Snijd de avocado en tomaatjes in plakjes
- Als de broodjes uit de oven komen, snijd je deze open en beleg je deze met de roomkaas, avocado en tomaat. Eet smakelijk!