Croiffles (Croissant Wafels)
Croffles, crowaffles, of hoe je het ook wilt noemen, ze zijn gewoon lekker! Varieer met diverse toppings, denk aan honing met blauwe bessen, frambozen, bramen en aardbeien. Maar chocoladepasta met plakjes banaan is ook een heerlijke combinatie!
Ingrediënten
- 1 Danerolles Croissants Classic
- Vleugje suiker en kaneel
- Plakje roomboter
- Honing en rood fruit als topping
- Wafelijzer
Bereidingswijze
Croiffles (Croissant Wafels)
- Trek de wikkel los en plof het blikje open.
- Rol het deeg uit, en snijd in 6 gelijke, rechte stukken (negeer dus de diagonale snijlijnen).
- Optioneel: bestrooi met een beetje suiker en kaneel.
- Vet de wafelijzer in met boter.
- Plaats het deeg in de wafelijzer en bak tot het goudbruin is.
- Serveer ze warm met honing en rood fruit, enjoy!