Nederlands (nl)
Verberg filters

Paas Croissant Swirls

Maak je Paasbrunch nog lekkerder met deze speciale Swirls gemaakt van ons croissantdeeg. Voeg wat bessen en paaseitjes toe aan de Croissant Swirl en dit gerecht steelt de show tijdens de Paasbrunch!

 

Recept en foto gemaakt door: @linneasskafferi

Ingrediënten

Bereidingswijze

Paas Croissant Swirls
  1. Open het blikje en snij het deeg op de snijlijnen in zessen.

  2. Span de driehoekjes iets aan en rol ze op tot klassieke croissants.

  3. Maak vervolgens de uiteinden stevig aan elkaar vast zodat je een rond broodje met een gaatje krijgt.

  4. Leg op een bakplaat met bakpapier.

  5. Vul elk gat met vanillecrème.

  6. Bestrijk met losgeklopt ei.

  7. Bak ongeveer 10-12 minuten op 200 graden.

  8. Haal eruit en laat iets afkoelen.

  9. Bestrooi met poedersuiker en versier met verse bessen en paaseitjes!