Stoere Vaderdag Recepten

In een handomdraai

Terug naar overzicht

Stoere Vaderdag Recepten

Blog artikel

Vaderdag, papadag, opadag … laten we alle mannen eens lekker verwennen met een paar stoere recepten. Van ontbijt tot borrelhapje. De keuze is reuze. 

Tip 1: Banoffee Karamel
Er gaat niets boven een Pains au Chocolat. Of toch wel? Deze versie met karamel en banaan is werkelijk hemels. Pains au Chocolat a la Banoffee Karamel, it doesn’t get any better! Klik hier voor het recept.

Tip 2: Rozijnenbroodjes
Vers croissantdeeg, gevuld met vanillesaus en rozijnen. Een home-made variant van de Franse Pains au Raisins. Lekker op werkelijk elk uur van de dag, en ZO makkelijk. In 1min de oven in! Probeer het zelf met dit recept.

Tip 3: Ontbijt Quiche
Namnam, jij lust vast ook wel een eitje op de zondagochtend? Probeer deze ontbijtquiche eens. Lekker met kaas en spekjes. Dankzij het croissantdeeg zijn de quiches lekker luchtig en minder zwaar dan met bijv bladerdeeg.

Tips 4: Pepperoni Pizzabrood
Dit recept is echt een knaller. Doordat de vulling in de korst is gerold heb je met elke hap een goede dosering van het smeuïge kaas en het knapperige deeg. Plaats de rolletjes in een kring voordat je deze bakt. Zo bakken ze tegen elkaar aan in de oven en heb je altijd een excuus om dit Pepperoni Pizzabrood op te eten met je handen!

Tip 5: Bitterballen Bite
Dit is natuurlijk geen ontbijt, maar wel een super leuk borrel recept! Ook leuk als hapje als papa terug komt vanuit werk. Tip: smeer van te voren een likje van zijn favoriete saus in het Party Croissantje. Zie hier het recept.

Meer inspiratie? Ga hier naar ons recepten overzicht.

0/5 (0 Reviews)
Deel dit artikel
Volgende Artikelen