5x Leuke en Makkelijke Kindertraktaties

met Danerolles

Terug naar overzicht

Leuke en Makkelijke Kindertraktaties

Blog artikel

Hartstikke leuk natuurlijk dat de kids weer jarig zijn! Maar o jeetje dan is het weer tijd om een leuke traktatie te verzinnen. Gelukkig hebben wij wel wat leuke ideetjes voor je. En ze zijn ook nog eens zo gerolt! Uhhh gebakken!

Idee 1: Worstenbroodjes
Het blijft een goede klassieker; een knakworstje in een party croissantje. Succes gegarandeerd! Probeer eens de saus op het deeg te smeren voordat je deze bakt. Ook leuk om te versieren met een paar sesamzaadjes. Wedden dat de kids deze broodjes zelf kunnen maken? Zie hier het recept.

Idee 2: Jam Croissantje op een rietje
Er gaat niets boven een croissantje met jam. Maar hoe leuk om deze net even iets anders te serveren. Bijvoorbeeld op een rietje een glas met jus d’orange of op een satéprikker in een meloen. Ideaal om uit te delen in de klas! Klik hier voor het recept.

Idee 3: Jamrolletjes op een stokje
Je kunt eindeloos variëren met croissantdeeg en dat hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Knijp de snijlijntjes eens aan elkaar in plaats van deze los te snijden. Zo krijg je een groot lap deeg waar je van alles mee kunt. Besmeer bijvoorbeeld met de favoriete jam van de kids en rol deze terug op. Snijd vervolgens in plakken zodat je deze mooie rolletjes krijgt. Bak af voor ongeveer 15min tot goudbruin.

Idee 4: Traktatie lollies
Ga leuk aan de slag met de kids in de keuken. Met leuke stekertjes kun je croissant lollies maken om uit te delen in de klas. Het recept voor de ideale verjaardags traktatie vind je hier.

Idee 5: Appelroosjes
Een heerlijk croissantje, maar dan net even wat specialer. Schaaf enkele plakjes appel en creëer deze heerlijke appel roosjes in een handomdraai. De kids zullen ervan smullen! Klik hier voor het recept.

Meer inspiratie? Ga hier naar ons recepten overzicht.

0/5 (0 Reviews)
Deel dit artikel
Volgende Artikelen