Borrelhapjes Inspiratie

Het is altijd ergens borreltijd

Terug naar overzicht

Borrelhapjes Inspiratie

Blog artikel

Het is altijd ergens borreltijd. Het perfecte excuus om met een lekker drankje even bij te komen of gezellig met vrienden bij te kletsen.  En wat is er nou lekkerder dan zelfgemaakte borrelhapjes die vers en warm uit de oven komen rollen? 

Spicy Chicken Plaattaart
Op zoek naar een originele variatie met kip? Deze Spicy Chicken Plaattaart is een gegarandeerd succes voor het hele gezin. Heerlijk als maaltijd maar ook ideaal voor bij de borrel.

Bitterballen Bite
Een bitterbal is altijd een goed idee. Al helemaal als je het serveert in een party croissantje. Heerlijk met een kloddertje mosterd of ketchup. Ideaal voor bij een borrel of verjaardag. Zie hier het recept.

Pepperoni Pizzabrood
Geen kwaad woord over de klassieke pizza’s, maar het was wel tijd voor wat variatie! Dit Pepperoni Pizzabrood is heb je in een mum van tijd zelfgemaakt en is ideaal om te delen. Voor een stoer gezelschap.

Worstenbroodjes
Mmm worstenbroodjes waren nog nooit zo makkelijk zelf te maken. Een heerlijk hartig hapje voor een feestje of bij de borrel! Met dit recept zo gepiept.

Gezonde Draai
Hartige eenpersoonshapjes voor de deegnodige energie. Bijna zonde om op te eten zo’n vegan quiche, zo mooi zijn ze. Tóch doen, want ze zijn zó lekker! Probeer onze Gezonde Draai eens.

Tasty Twisters
Een kaasstengel uit het vuistje, maar dan anders! Heb je een borrel met vrienden of krijg je onverwacht gasten over de vloer? Letterlijk in een handomdraai presenteer je deze kruidige kaastwisters.

Kaas-Uienbrood
Peper en zout, Katrien en Donald, yin en yang. Sommige combinaties wèrken gewoon. Kaas en ui passen meer dan prima in dat rijtje. Never change a winning team! Maak met onze Petits Pains super makkelijk je eigen breekbrood. Zie hier het recept.

Meer inspiratie? Ga hier naar ons recepten overzicht.

0/5 (0 Reviews)
Deel dit artikel
Volgende Artikelen