Paasbrunch Inspiratie

5 makkelijke recepten

Terug naar overzicht

Paasbrunch inspiratie

Blog artikel

Zelfgebakken heerlijkheden zijn natuurlijk het allerleukste en lekkerste om te serveren tijdens Pasen. Gelukkig staan deze receptjes in een mum van tijd in de oven. Ga je voor zoet of hartig? Voor iedereen wat wils!

Recept 1: Ontbijt Croissant
Ei ei ei en we zijn zo blij. Met onze Croissants Extra Large maak je een super leuk ei houdertje. Hop samen in de oven, en tast met de hele familie toe. Klik hier voor het recept.  

Recept 2: Sticky Kaneelrolletjes
Oke laten we eerlijk zijn… Pasen, Moederdag, Kerst, of gewoon elk weekend? Wat maakt het ook uit! Die zoete smaak en heerlijke kaneel lucht die je huis vult. Word jij ook zo blij van kaneelbroodjes? Probeer nu onze versie van de Sticky Cinnamon Buns met dit recept.

Recept 3: Appel-Kaneelbrood
Mmm op zoek naar een lekker zoet broodje? Met dit appel-kaneelbrood recept maak je heel makkelijk je nieuwe favoriet! Dat is nog eens wat anders dan een kant-en-klaar suikerbrood. En psst, beloofd dat deze in een kwartiertje al in de oven staat! Klik hier voor het recept.

Recept 4: Ontbijt Quiche
Op zoek naar een hartig ontbijtje? Probeer dan deze ontbijtquiches eens. Heerlijk romig met ei, kaas en spek! Extra knapperig dankzij ons croissantdeeg. Psst; wist je dat croissantdeeg minder calorie-rijk is dan bladerdeeg? Zie het recept hier.

Recept 5: Monkeybread met kaneel
Deze Monkeybread met kaneel is echt een spektakelstuk. Je hoeft alleen maar de bolletjes deeg van onze Petits Pains White in kleinere stukjes te snijden, en de suiker, boter en kaneel samen te smelten tot een karamel. Plaats het mengsel in een tulband voor een extra feestelijk effect! Super simpel recept en O zo feestelijk.

Recept 6: Advocaat Breekbrood
Wil je iets speciaals op tafel zetten? Advocaat hoeft niet alleen voor oma’s te zijn. Dit is namelijk een overheerlijk recept waar iedereen van smult. Ideaal voor een high tea, vriendinnendag of gezellige middag met de familie! Zo klaar met onze Petits Pains!

Meer inspiratie? Ga hier naar ons recepten overzicht.

3/5 (1 Review)
Deel dit artikel
Volgende Artikelen